PDF Skriv ut E-post
Høvik Komponent AS leverer moderne postkasseanlegg til en konkurransedyktig pris. Vi har levert postkasser til alle deler av landet men har en hovedtyngde rundt Oslo hvor vi stadig har nye prosjekter på gang.

Postkassene leveres i moduler i 2, 3, 4 og 5 enheter. Alle typer moduler er produsert i solide materialer med slitesterke overflater. Utforming og funksjonalitet er utarbeidet i samarbeid med Posten.

Postanlegg innendørs
Postanlegg utendørs
Tilbehør
Mål

Lengde:
2 enheter 53,9 cm
3 enheter 79,2 cm
4 enheter 104,5 cm
5 enheter 129,8 cm

Høyde: 41,6 cm
Dybde: 14 cm

Postkassene er produsert i stål med 1mm tykkelse og deretter lakkert med slitersterk pulverlakk. Dørfrontene er i børstet rustfritt stål som er lakkert med klarlakk for ekstra beskyttelse.

Mål

Lengde:
2 enheter 53,9 cm
3 enheter 79,2 cm
4 enheter 104,5 cm
5 enheter 129,8 cm

Høyde lukket: 35 cm
Høyde åpen: 48,5 cm
Dybde: 16,1 cm

Utendørskassene har ett beskyttende lokk mot vær og vind. Her ser du også et postkassestativ og et skilt som også er en del av hva vi kan tilby.

Denne avfallskassen måler 83 cm x 54 cm, og har en dybde tilsvarende postkassene, slik at den passer perfekt inn i modulsystemet.

Den åpnes ved å trykke inn vippedekselet på øverste del av kassen, og gjør det lett å kvitte seg med papiravfall. Den er i tillegg enkel å tømme.

Oppslagstavlen finnes i 2 varianter, som begge inngår i samme modulsystem som postkassene. De leveres med 2 stk. gripelister, som gjør at du lett kan feste oppslag, uten bruk av magneter eller stifter.

Oppslagstavlen måler 83cm x 54cm, og tilsvarer 2 postkasser i høyde, og 2 i bredde.

Avfallskassen for papiravfall måler 68,5 cm x 54 cm. Bredden på flaten måler 26,6 cm., og fungerer som et praktisk bord montert i gunstig høyde.

Den leveres med lås, slik at annet avfall ikke blir kastet i kassen. Enkel å tømme.

Låsene og nøkler som benyttes til postkassene kommer fra
TrioVing AS. Låsene virker slik at man bare kan trekke ut nøkkelen når boksen er låst, slik at man unngår å forlate den åpen. Hver lås blir levert med 3 nøkler.

Romslig Aviskasse med beskyttende lokk for mottak av aviser der postkasser er i låst inngang eller hvor det benyttes postkasser med kun 8 mm åpning.

Kassen har følgende mål høyde 43,5 cm og bredde 45 cm med dybde 18,5 cm.

Belysning

Foruten den praktiske fordelen med lys over både post, oppslagstavle og avfallskasser, vil denne belysningen gi anlegget et unikt utseende!

Et varmt gjenskinn vil speile seg i de blanklakkerte flatene og gi omgivelsene et vakkert blikkfang.

Downlights er innfelt i en bred list, som også skjermer for blending(12v eller 220v). Denne monteres øverst og tilpasses størrelsen på anlegget.